Rabu, 7 Oktober 2009

Bagi rodonc-rodonc yang tiada blog sendiri: Moh review Blues Untuk Rodong di sini!!





















Assalamualaikum kaum keluarga dan rodoncs..

Ha..kepada rodonc-rodonc yang telah baca berulang-kali Blues Untuk Rodong silalah review dalam ruangan komen.
Buat la panjang sikit, sebagai panduan kepada kami untuk menghasilkan penulisan pada masa akan datang dan juga untuk membantu rodonc-rodonc yang lain membuat keputusan hendak membeli ke tidok.. kuikui

Rodonc-rodonc yang ada blog sendiri pun okay jugek kala nok review ssini.. Mudoh kita tengok sekali harung..

Sebagai panduan, turutan cerpen-cerpen dalam Blues Untuk Rodong ialah seperti berikut:

i. John Doe (11% Kandungan)
1. Cuti
2. Makhluk Belaan Terlarang

ii. DonBalon (41%)
3. Jejak Kasih Pak Tungku (Kisah Tiga Suku Benar)
4. Puaka Komputer Kaler (Kisah Tiga Suku Benar)
5. Cukup! (Kisah Tiga Suku Benar)
6. Setan! (Kisah Tiga Suku Benar)
7. Puaka Tanjung Gelang (Kisah Rekaan Semata-mata namun watak-watak yang digunakan masih hidup..kuikui)

iii. Aliff Mikail (10%)
8. Anak
9. Penunggu Jamban Kembali

iv. Rahimin Idris merangkap Chief...kuikui (38%)
10. Hikayat Pendekar Mahmud
11. Gibro Si Anjing Paranoid
12. Blues Untuk Rodong #1
13. Tragedi Spender Biru
14. Cerita Sebelum Tidur
15. Chi Yok Alalalalalong…
16. Blues Untuk Rodong #2



Selamat berreview.....!!

































Selingan iklan je ni weh..kuikui

10 ulasan:

  1. kwn ok jer...
    kwn memanc minat baca cite2 yang xde orang jahat gini...
    janji happy ending....hehehe
    memanc sesuai untuk orang yang nak release tension..
    bahan bacaan yang ringan...macanc makanan ringan..
    tapi ngape kertasnya nipis sangat...ringan juge..
    nampok tulisan beloh belakang...

    BalasPadam
  2. kuikuikui...ntah biler laa siap review koi...baru siap separuh...nanti laa yer...

    BalasPadam
  3. az..
    Molek..molek..
    nipis tu untuk mengurangkan berat buku..kuikui

    BalasPadam
  4. tu rumah ekau ke don
    bila nak buat rumah hangat ni (house warming)
    rumah mewah camtu kurang2 kambing wei

    BalasPadam
  5. kuikui..
    anak2 gue posing je lebih..
    macam la rumah sendiri..
    padahal melawat showhouse je..kuikui

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Bukan rumoh koi tu..anok2 koi kebetulan pulok posing machanc rumoh sendiri kuikui

    BalasPadam
  8. Bukan rumoh koi tu..anok2 koi kebetulan pulok posing machanc rumoh sendiri kuikui

    BalasPadam

Kritikan membina dan membahana semuanya diterima kuikui..